marți, 3 februarie 2015

My kind of perfect guy
L-ai vrea probabil pentru o noapte. Sau pentru doua. Dar sa nu fie consecutive, altfel a treia zi deja dormi pe tastatura la birou. Poate l-ai vrea si pentru mai mult , dar ti-e cam teama sa il vrei . Are ceva-ul ala de suceste mintile femeilor din jurul lui.   

Este dulce, tandru, extrem de atragator , uneori copilaros dar in acelasi timp hotarat si misterios. Are o maturitate sexy si un aer indisponibil, care fie vorba intre noi, este tentatie pura! Ochii aia aproape ca ar trebui interzisi prin lege , iar daca le rezisti cumva (desi nu vad cum!!) , cu siguranta corpul ar trebui sa il incadreze la “cu suspendare” . As fi zis “pe viata” dar nu pare genul .Cel putin pana acum. E de cursa lunga, clar! Dar altfel de cursa. Aici lungimea cursei se masoara in nopti albe, pasiune si explozie de senzatii despre care doar ai citit pana acum. Buzele, ah! Buzele! Sunt moi , sarutabile, iar cand initiativa sarutului ii apartine, miliarde de fiori iti invadeaza trupul si te pierzi intre surpriza si dorinta de mai mult. Mainile parca ii sunt facute dupa formele tale. Parca rolul lor primordial ar fi sa mangaie parti din tine ce se trezesc la viata sub atingerea lui.

 Este un paradox cum un spirit atat de liber poate sa atraga altele cu nevoia imperioasa de apartenenta si dorinta de stabilitate la orice nivel. El, iubeste frumos, numai ca si-a gasit refugiul in multimea de tentatii devenite peste noapte ocazii de neratat. Are un suflet mare si asta i se citeste pe chip. Cand vorbeste, il asculti cu o dorința nebuna de a-l descoperi , de a-l cunoaste asa cum nu l-au cunoscut celelalte ,iar plăcerea crește cu fiecare cuvânt rostit cu accentul ala dupa care te topesti !

Zâmbește mult . Si e frumos tare cand o face. E un nebun frumos ! Un optimist contagios si un visător ! Iubeste viata in cele mai simple forme ale ei. E curios , ambițios , deschis si jucăuș .

L-ai gasit la intersectia lui "niciodata nu o sa  mai " cu  "fie ce-o fi"  si Doamne!! cat se potriveste in peisajul tau!  

Mi-e atat de drag de el !! Si daca s-ar privi ,pentru o secunda ,prin ochii mei ar înțelege multe .. :)

And that’s my kind of perfect guy ;)