miercuri, 24 septembrie 2014

Ai reusit vreodata sa vezi dincolo de frumusetea ei?


Cand zambeste , in jurul sau, totul pare sa se desfasoare in slow motion. Nu-ti poti dezlipi privirea din directia ei si oricat de penibil ai impresia ca esti, nu au trecut decat 5 secunde. Tu crezi ca stai asa de minute bune. 
Are ochii mari si un chip luminos. Iar zambetul acela despre care vorbeam mai sus, nu are legatura doar cu buzele. Ea zambeste cu toata fata. Si totusi...
Din cand in cand, o suvita rebela ii mai aluneca pe obraji. O indeparteaza cu un gest cat se poate de natural, dar pentru tine este cel putin provocator. Iti faci scenarii. Crezi ca o face intentionat, dar ea nici nu stie ca esti acolo.

O dezbraci din priviri dar parca ai vrea sa pui si mana.  Ai vrea sa ii auzi vocea mai de aproape. Aproape de urechea ta. Ai vrea sa ii auzi vocea chiar si cu buzele. Sa ii simti respiratia si sa vezi cum trage aer in piept. Sa ii saruti umarul in timp ce se priveste in oglinda si sa ii inchizi fermoarul vreunei rochii. Mai degraba ti-ai dori sa il deschizi. Din nou :) 

Sa nu crezi ca esti singurul care o vede asa. Sunt multi. Uita-te in jurul tau. S-ar putea sa va recunoasteti dupa zambetul tamp. Si dupa faptul ca roiti in jurul ei , dar ramaneti in umbra. Insa tu ai un avantaj si esti constient de el. Oare...? :)

Cine este fata al carei zambet ingheata timpul ?  Ii stii povestea?
De ce ii lipseste sclipirea din ochi? Cine i-a furat-o? 
Si mai ales, de ce nu ti-ai pus niciodata intrebarile astea? :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu