luni, 25 noiembrie 2013

despre tine..



Pentru ca este vorba doar despre tine, voi încerca sa ramân pe marginea terenului si sa imi iau in serios rolul de observator ;)
Inca nu m-am hotărât la ce timp as vrea sa scriu. Daca m-as raporta la trecut , as umple pagini întregi de cuvinte si expresii care ,poate ,te-ar descrie mai bine decât te știi tu.
Despre tine , cel de acum, nu am nimic de spus..nu te cunosc.
Asa ca, de dragul scrierii , o sa fac o incursiune in trecut.
Erai frumos,deschis,atent si hotărât . Credeai in tot ceea cea spuneai si emanai fericire .. O căutai in fiecare margine a lumii si o găseai acolo, in inima ta, de fiecare data. Ii zambeai si sufletul ti se umplea de ea cand iti răspundea cu o privire calda si cu un "te iubesc" soptit in trecere, spus ,mai mult,cu ochii decât cu gura...
Erai nerăbdător sa o vezi, sa o auzi, sa ii simti vibratia , erai dependent de ea si epatai prin lux emotional :)
Nu concepeai înstrăinarea si nu iti permiteai sa lași garda jos nicio secunda . Visai o lume doar a voastră si deja o vedeai concretizandu-se .. O iubeai ! Da, chiar o iubeai :) Si a fost atat de intens , încât te-a speriat .. Nu erai pregătit pentru astfel de trăiri si nici pentru responsabilitate ce deriva de aici..
Si brusc , s-a stins! Pentru ca dragostea nu-i pentru cei slabi si fricosi, e pentru cei puternici , pentru cei care au curajul sa si-o asume si sa o trăiască ... Adica nu pentru tine, cel de acum :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu